Top image

Du kan bruge NemHandel på flere forskellige måder afhængig af din virksomheds behov. Læs mere om, hvordan du hurtigt kommer godt i gang - så du kan vinke farvel til overflødigt papirarbejde.

NemHandel Fakturablanketten på Virk.dk er gratis at benytte for leverandører til det offentlige. Ønsker man anden eller yderligere funktionalitet, så findes der i Danmark er række Nemhandel-leverandører som kan hjælpe.

NemHandel indtastningsløsninger

Har du ikke et økonomisystem og sender du kun få fakturaer? Så kan du bruge en indtastningsløsning via internettet, hvor du indtaster og sender dine fakturaer. Sender du kun fakturaer til det offentlige, kan du gratis bruge  Fakturablanketten på virk.dk. Handler du også med private virksomheder, kan du finde en leverandør i NemHandel-oversigten.

NemHandel-programmer til økonomisystem

Kan dit økonomisystem skabe fakturaer i det rigtige format (OIOUBL), men ikke sende dem? Så kan du bruge et NemHandelsprogram til at sende fakturaer fra dit økonomisystem. Programmet samler dine fakturaer op, når du har skabt dem og sender dem direkte til dine kunder. Flere leverandører tilbyder NemHandelsprogrammer, som du finder i NemHandel-oversigten. Du kan også gratis hente NemHandels eget NemHandelsprogram - hvis du kun skal sende fakturaer.

NemHandel via serviceleverandør

Hvis du foretrækker en samlet serviceløsning, findes der flere virksomheder som tilbyder løsninger, hvor du kan bruge NemHandel mod betaling. Dette er en fordel, hvis du fx allerede har et økonomisystem og skal sende andre NemHandelsdokumenter end fakturaer - og ikke selv ønsker at stå for den tekniske del.

NemHandel direkte fra økonomisystem

Flere økonomisystemer kan både lave fakturaer i det rigtige format (OIOUBL) og har en indbygget mulighed for forsendelse. Dette er en fordel, hvis du kun vil bruge ét program til det hele, og vil sende andre NemHandelsdokumenter end fakturaer. Kan dit økonomisystem både skabe og sende NemHandelsfakturaer - så er du allerede klar til NemHandel. Spørg din systemleverandør.

Har du brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte
NemHandel Support.

 

Digitaliseringsstyrelsen_logo