Nyhed

Vejledning til UTS schematron-konfigurationer

I forbindelse med frigivelsen af OIORASP har der været spørgsmål til de to UTS konfigurationssektioner, hvorfor brugen præciseres nedenstående.

  • 10. november 2022
  • Opdatering

Den frigivne OIORASP konfigurationsfil indeholder to sektioner: En til understøttelse af den gamle UTS og en til understøttelse af den nye UTS. Dette betyder, at OIORASP konfigurationsfilen kan produktionssættes før den implementeringsdeadlinen d. 30. november 2022.

Schematron valideringen peger i begge UTS konfigurationssektioner på den samme schematron fil, hvilket understøtter den krævede schematron opdatering d. 30/11, hvorefter det ikke længere er tillade at sende den gamle UTS.

Ønsker man at OIORASP konfigurationen skal kunne håndtere begge UTS versioner, kan man:

  • Omdøbe den gamle schematron fil (OIOUBL_UtilityStatement_Schematron.xsl) og Styling fil (UtilityStatementHTML.xsl) til andre filnavne.
  • Opdatere SchematronDocumentPath og StylesheetPath med de ny filnavne i sektionen ”UTS v. 2.01/2.02”
  • Lægge den ny OIOUBL_UtilityStatement_Schematron.xsl og UtilityStatementHTML.xsl i de respektive kataloger

Ovenstående løsning er ment som en løsning for at produktionssættes OIORASP konfigurationsfilen inden 30/11, men d. 30/11 er stadig den skarpe skæringsdato for hvornår det ikke længere er tilladt, at sende den gamle UTS version 2.1b

Dette er en præcisering af "ReleaseNotes" frigivet på https://nemhandel.dk/frigivelse-af-oiorasp-version-310-ny-version-med-opdaterede-oiorasp-konfigurationsfiler

M.v.h.,
Nemhandel teamet